Hirdetés

Crash továbbra sem tudta visszaelőzni Mariót

|

Második hete vezeti a Super Mario Maker 2 a brit játékeladási toplistát.

Hirdetés

Ahogy azt múlt héten megjósoltuk, a Super Mario Maker 2 beágyazta magát a brit játékeladási toplista első helyére, semmi sem tudta elmozdítani onnan. A dobogó mindhárom helyezettje megőrizte egyébként a pozícióját.

Hirdetés

Változás csak a későbbi helyeken történt, a Mario Kart 8: Deluxe például az ötödikről a negyedik helyre jött fel. Még ennél is nagyobbat javított a Super Smash Bros Ultimate, ami a tizedik helyről kúszott fel egészen az ötödikig. A Grand Theft Auto V, az Assassin's Creed Odyssey és a Red Dead Redemption II a nyitott világú akció-kalandjátékok saját kis minirangadóját nyomták le és helyet cseréltek egymással -  az előbbi két játék javított, míg a RDR 2 két helyet visszacsúszott. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild két helyezéssel feljebb zárt, mint egy hete, a legnagyobb szépítésre viszont a Mortal Kombat 11 volt képes, ami a 25. helyről ugrott fel a tízes lista utolsó pozíciójába. 

Íme a top 10:

1. Super Mario Maker 2
2. Crash Team Racing Nitro-Fueled
3. F1 2019
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Super Smash Bros Ultimate
6. Grand Theft Auto V
7. Assassin's Creed Odyssey
8. Red Dead Redemption II
9. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
10. Mortal Kombat 11

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)