Hirdetés

A top tízből hat játék pont ugyanott áll a brit játékeladási toplistán, ahol a múlt héten

|

Semmi nem jött, ami akár kicsit is fenyegethetné a Red Dead Redemption 2 vezető pozícióját.

Hirdetés

Közeleg a black friday, még inkább az ünnepi szezon, ami egy kicsit felkavarhatja még a játékeladási toplistát.

Hirdetés

A múlt hét új megjelenések szempontjából elég langyos volt. Egyetlen újdonság, a Carnival Games került be a top 40-be, de az is csak a 20. pozíciót tudta megszerezni a briteknél. Az első öt hely felállása változatlan maradt: továbbra is a Red Dead Redemption 2 vezet, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy megint a hetedik lett, a Mario Kart 8 Deluxe feljebb, az Assassin's Creed Odyssey és a LEGO Harry Potter Collection pedig lejjebb csúszott. A LEGO DC Super-Villains a tizenkettedik pozícióból ugrott fel a tizedikre. A héten megjelenő Hitman 2, a Fallout 76, a Spyro: Reignited Trilogy és a Pokémon Let's Go játékok is esélyesek arra, hogy ha az első helyig nem is, legalább a top 10-ig eljussanak, kíváncsian várjuk, hogyan alakul majd a lista egy hét múlva. Most viszont az alábbi a felállás, a top 40-et itt találjátok meg:

1. Red Dead Redemption 2
2. Call of Duty: Black Ops 4
3. FIFA 19
4. Forza Horizon 4
5. Marvel's Spider-Man
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
8. Assassin's Creed Odyssey
9. LEGO Harry Potter Collection
10. LEGO DC Super-Villains

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)