Hirdetés

El fogjátok hinni, hogy mely játék állt a múlt heti eladási lista élére

|

Mostantól legalább a Call of Duty: Modern Warfare megjelenéséig minden újdonság csak második lehet.

Hirdetés

Minden játék addig fürdőzhet a rivaldafényben, amíg meg nem jelenik az aktuális FIFA, ami aztán hetekig kirobbanthatatlanul vezeti a brit játékeladási listát. Legalább október 25-éig nyugalma lehet, viszont biztos, hogy az új CoD beelőzi majd az akkor már egy hónapja piacon lévő játékot.

Hirdetés

A dobozos eladások mindössze 7%-ot estek a FIFA 19 eladásaihoz képest, de a digitális áttérés miatt (aminek ütemét jól mutatja, hogy a héten összesen 816985 játék fogyott az Egyesült Királyságban, míg 2017-ben, megjelenése hetében a FIFA 18-ból önmagában elment ennyi),  valószínűsíthető, hogy összesítve közel ugyanannyian vagy többen vették meg az idei részt. A PS4-es változat az eladások 61%-át teszi ki, Xbox One-ra a vásárlók 38%-a vette meg meg, a maradék 1 százalékot pedig a switches Legacy Edition változat alkotja (PC-re a briteknél csak digitálisan kapható). 

A további újdonságok közül a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age a 11., a Code Vein a 13., a The Surge 2 pedig a 35. helyen nyitott.

Ez lett most a vége:

1. FIFA 20
2. The Legend of Zelda: Link's Awakening
3. Borderlands 3
4. Gears 5
5. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
6. Tom Clancy's The Division 2
7. Sea of Thieves
8. Mario Kart 8: Deluxe
9. Minecraft: Xbox Edition
10. Forza Horizon 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)