Hirdetés

Nem változott a top 3 a brit eladási listán

|

Sem a Soulcalibur VI, sem a LEGO DC Super-Villains vagy a Starlink: Battle for Atlas nem okozott nagy változásokat.

Hirdetés

Nem kimondottan meglepő módon most is a Call of Duty: Black Ops 4 áll a heti brit játékeladási toplista élén, a FIFA 19 követi, az Assassin's Creed Odyssey pedig a harmadik helyre állt be.

Hirdetés

A hét újdonságai közül a LEGO DC Super-Villains teljesített a legjobban, de az sem tudta lenyomni a Marvel's Spider-Mant és a Forza Horizon 4-et, így csak a hatodik pozícióban nyitott. A Soulcalibur VI a nyolcadik lett, a switchre most megjelent Dark Souls Remastered a tizenkettedik, a Starlink: Battle for Atlas pedig mindössze a tizennegyedik. A Luigi's Mansion 3DS-es újrakiadása iránti érdeklődés a huszonharmadik helyre volt elég. 

A top 40-et itt böngészhetitek át.

1. Call of Duty: Black Ops 4
2. FIFA 19
3. Assassin's Creed Odyssey
4. Marvel's Spider-Man
5. Forza Horizon 4
6. LEGO DC Super-Villains
7. Super Mario Party
8. Soulcalibur VI
9. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
10. Shadow of the Tomb Raider

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)