Hirdetés

Megingathatatlan a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

|

Ami ennél is érdekesebb, hogy a LEGO The Incredibles második helyét sem vette el senki a brit játékeladási toplistán.

Hirdetés

Még mindig a lapos júliust éljük, de már nem sokáig kell kibírni, és beindul az őszi szezon. A játékeladási listán is látszik, mik az aktuális trendek; a No Man's Sky a semmiből jött fel a 12. helyre a NEXT frissítésnek és az Xbox One-os megjelenésnek köszönhetően, a GTA V pedig újra a top 10-be került, feltehetően részben az After Hours DLC miatt.

Hirdetés

Az élen továbbra is a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy áll, amit a legfrissebb LEGO játék követ. A harmadik most a múlt héten a nyolcadik helyig jutó The Crew 2 lett, mögé a God of War ugrott fel a hetedik pozícióból. A Mario Kart 8 Deluxe valahogy megint a top 5-ben zárt, a Call of Duty: WWII a hatodik helyen került vissza az élmezőnybe, a Jurassic World: Evolution a kilencedik, a Mario Tennis Aces a tizedik helyre ugrott fel. A FIFA 18 a 11. helyre esett, a játékosok valószínűleg már a FIFA 19 szeptemberi érkezésére készülnek. Az újdonságok közül a Warioware Gold a 39. pozícióban debütált, a Go Vacation a 23. lett, a Train Sim World pedig a 20.

Top 10 itt, top 40 a GFK oldalán.

1. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
2. LEGO The Incredibles
3. The Crew 2
4. God of War
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Call of Duty: WWII
7. Grand Theft Auto V
8. Sonic Mania Plus
9. Jurassic World: Evolution
10. Mario Tennis Aces

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)