Hirdetés

Megtört a Destiny 2 menetelése

|

Három hétig vezette a brit játékeladási toplistát a Bungie játéka, de a múlt héten már csak a második helyet tudta behúzni.

Hirdetés

A FIFA az FIFA, és bárki, aki meglepődik azon, hogy az új részt milliók szerzik be megjelenése napján, valószínűleg új még ezen a világon.

Hirdetés

A harminckilencedik héten is csak a FIFA 18 tudta maga mögé utasítani a szeptember hatodika óta megállás nélkül menetelő Destiny 2-t, ami még mindig remekül fogy. Érdekes, hogy az idei focis játékot sokkal többen vették meg PS4-re, mint bármely más platformra: míg tavaly a PS4-es eladások 53 százalékot tettek ki, idén már 60-ra ugrott ez a szám (dobozos értékesítést nézve). Az Xbox One lett a második, és ha a két konzolt összeadjuk, együtt az eladások 97 százalékáért felelnek. Összességében viszont a tavalyi évhez képest 25%-kal kevesebben vásároltak dobozos példányt, de nem tudni, hogy ebből mennyien döntöttek a digitális változat mellett, és mennyien mondtak le az első napi vásárlásról. Emellett az idei megjelenést nem keddre, hanem péntekre tették, ami nyilván szintén közrejátszott. 

A lista harmadik helyére a Forza Horizon 3 szökött fel, mely múlthéten még a 9. volt. Holnap jön a Forza Motorsport 7, talán ez lehet az érdeklődés növekedésének oka, akármilyen bizarr is. Az NBA 2K18 egy helyet rontva a negyedik, a GTA V szintén egyet lejjebb csúszva az ötödik, a Crash Bandicoot a hatodik lett, míg a hetedik helyre a múltkor a második pozícióig jutott Project Cars 2 bukott le. A LEGO Worlds és a Mario Kart 8 Deluxe egy-egy helyet javítva fértek be a top 10-be, az Uncharted: The Lost Legacy pedig megtartotta pozícióját. A tizes listát alább találjátok, a negyveneset pedig itt.

1. FIFA 18
2. Destiny 2
3. Forza Horizon 3
4. NBA 2K18
5. Grand Theft Auto V
6. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
7. Project Cars 2
8. Uncharted: The Lost Legacy
9. LEGO Worlds
10. Mario Kart 8 Deluxe

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)