Hirdetés

A Nintendo nyerte az elmúlt hetet a briteknél

|

A Mario Tennis Aces az élre szökött, a vébéláz magasan tartotta a FIFA 18-at, és a Sonynak sincs miért panaszkodnia.

Hirdetés

Tőlünk nyugatra és keletre is elég durván tudnak tarolni a Nintendo-játékok, pláne most, a Switch megjelenése után. Csak mi vagyunk valahogy furán beragadva középre.

Hirdetés

A brit játékeladási toplistán a Mario Tennis Aces az első helyen debütált, a God of War így két helyet rontva a harmadik lett. Néhányan ha már az új Nintendo-játékért elmentek, alighanem felmarkoltak még egyet, ugyanis a Mario Kart 8 Deluxe 3 helyet javítva a negyedik lett. A top 10-be a japán cég részéről befért a 14-ről a 9-re ugró Super Mario Odyssey is, és csak egy hellyel maradt le a 21-ről a 11-re juó The Legend of Zelda: Breath of the Wild. A Detroit: Become Human bár kettőt hátrébb lépett, még mindig jól fogy, a Fallout 4, a Grand Theft Auto V és a Call of Duty: WWII pedig továbbra is kirobbanthatatlanok az élbolyból. A tizes listát a PlayStation VR Worlds zárja. 

Alább a top 10, itt pedig a top 40.

1. Mario Tennis Aces
2. FIFA 18
3. God of War
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Fallout 4
6. Detroit: Become Human
7. Grand Theft Auto V
8. Call of Duty: WWII
9. Super Mario Odyssey
10. PlayStation VR Worlds

Ti vettetek valamit a héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)