Hirdetés

Az EA növelte a PC-s eladásokat, elképesztő számokkal pörög a Battlefield 1

|

Az Electronic Arts közzétette a legutóbbi pénzügyi jelentését amelyből kiderül, hogy melyik játékok pörögnek most éppen a legjobban.

Hirdetés

Az előző hónap végén lezárult az Electronic Arts első negyedéve (legalábbis ha az üzleti évet vesszük figyelembe), a cég pedig közzé is tette az erre az időszakra vonatkozó pénzügyi jelentését.

A jelentés szerint nagyjából 14 százalékot növekedett a cég összbevétele az előző évhez képest, ami azért nem semmi eredmény. Ebben valószínűleg fontos szerepet játszott a Battlefield 1, ugyanis a jelentésből kiderül, hogy negyedév végén több, mint 21 millió játékos tolta a cég első világháborús lövöldéjét. A cég vezérigazgatója, Andrew Wilson az alábbiakat tette hozzá a jelentéshez:

"Az első negyedév hihetetlen volt és biztosak vagyunk benne, hogy az olyan játékok, mint a Battlefield, az EA Sports játékok, a Star wars és a The Sims rajongóbázisa tovább fogja majd segíteni a cégünk növekedését. Igen nagy lendületet vettünk és egy csöppet sem fogunk visszavenni a tempóból, mikor szembe nézünk az elkövetkező évvel, ahol rengeteg innováció, lenyűgöző játékok és tartalmakban gazdag szolgáltatások fogják szórakoztatni a rajongóinkat, valamint hajtani az Electronic Arts növekedését."

A jelentésből mindenképp érdemes kiemelni a PC-s eladásokat, ugyanis ezen a téren 34%-os növekedést tudhat magáénak a cég, ami szintén azt igazolja, hogy ismételten megerősödött ez a platform az utóbbi időben. A mobil front ugyanakkor szerényebb növekedést mutatott, ami talán ellentmond azoknak a jóslatoknak, hogy a casual vonal falja fel az ipart.

A számok szerint az EA sikeresen ült vissza a nyeregbe. Megérdemelt a sikerük szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)