Hirdetés

Az Electronic Arts alaposan átszervezte a BioWare-t

|

Az EA megkeverte kicsit a kártyáit és összevonta a BioWare Montrealt és a Motive Studiost.

Hirdetés

Sokáig lehetne filozofálgatni azon, milyen lett volna a Mass Effect: Andromeda, ha nem az ezidáig nagyrészt csak DLC-kkel foglalkozó BioWare Montreal készítette volna el, hanem a főcsapat, vagyis a BioWare Edmonton. Az mindenesetre biztos, hogy az montreali részleg buksija nem lett megsimogatva és a cég egy időre jegeli is a Mass Effect szériát. A pontos jövőbeli terveket még nem tudjuk, de az Electronic Arts egy elég érdekes átszervezésbe fogott bele.

Hirdetés

A kiadó ugyanis összevonta a BioWare Montrealt és a Motive Studiost. Utóbbit 2015-ben alapították a korábban a Ubisoftnál dolgozó Jade Raymond vezetésével. Jelenleg arról tudunk, hogy a Motive besegít a Visceral titokzatos Star Wars projektjébe, illetve a novemberben megjelenő Star Wars Battlefront II-be is. 

Az összevonás nem volt teljesen váratlan, hiszen mindkét stúdió montreali székhelyű, ráadásul a BioWare Montreal egyes munkatársait már korábban átvezényelték a Motive csapatába, mikor kiderült, hogy pihentetik a Mass Effect vonalat. Mialatt a BioWare Edmonton az ígéretes Anthemet hegeszti (valamint bekezdett egy új Dragon Age játék korai munkálataiba), a BioWare Austin pedig továbbra is a Star Wars: The Old Republic útját egyengeti, kellett találni valami feladatot a montreali srácoknak is. A jelek szerint ez nem más lesz, mint bedolgozni a Motive Studios címeibe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)