Hirdetés

Nagyjából 350 munkatársától megválik az Electronic Arts

|

A leépítések a cég több részlegét is érintik, de a CEO szerint jó oka volt annak, hogy így döntöttek.

Hirdetés

Egy stúdió legtöbbször akkor válik meg a dolgozóinak egy részétől, ha rosszul állnak a pénzügyek vagy át szeretnék strukturálni a vállalat működését. Az EA-nél most inkább az utóbbiról van szó, de sajnos elég sokan maradnak munka nélkül.

Hirdetés

Az Electronic Arts CEO-ja, Andrew Wilson jelentette be, hogy leépítésekre van szükség a cégnél, ami nagyjából 350 munkatársukat érinti. A hivatalos bejegyzés alapján azért kellett meghozni ezt a nehéz döntést, mert a csapat így szeretne szembenézni a kihívásokkal, illetve az előttük álló lehetőségekkel, bármit is jelentsen ez. Az intézkedés a marketinges, a kiadásért felelős, és az operatív csapatokat érinti, és a japán, illetve az orosz régiókra koncentrálódik - magyarul lényegében beszántják az ottani irodákat. 

A leépítések mellett pedig az EA csökkenti a jelenlétét is Japánban és Oroszországban, mert más megoldásokat szeretnének találni az ottani játékosok kiszolgálására.

Egyébként Wilsonék természetesen segíteni fognak a vállalattól távozó embereknek, hogy könnyebben találhassák meg a következő munkahelyüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)