Hirdetés

Elég szépen fogy az Ace Combat 7: Skies Unknown

|

A Bandai Namco ugyan nem ebből vehetne saját országot, de az Ace Combat 7 szépen termelt a kasszáknál.

Hirdetés

Tavaly februárban jelent meg az Ace Combat 7: Skies Unknown, ami meglepően nagy sikert aratott világszerte. A sztori orientált, erősen árkád beütésű repülős akciósorozat nem túl népszerű nyugaton, de azért így is elkelt belőle 2 millió példányt világszerte. Ebben a számban egyébként a digitális vásárlások is benne vannak.

Hirdetés

Alapvetően maga a játék egyébként nem egy kifejezetten kimagasló alkotás, de tisztességesen és remek hangulattal fűszerezve hozza azt, amit a műfajtól elvárnánk. RG egy mutatós Ace Combat 7 teszt keretében regélte el nektek, miért érdemes a pilótafülkébe pattanni.

Ma, pontosan június 30-án van a játéksorozat 25. születésnapja. Az első epizód, az Air Combat 1995. június 30-án jelent meg az első PlayStationre Japánban. Reméljük, hogy még 25 évet boldogan megél majd a franchise, és csak még jobb részeket kaphatnak majd rajongói.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)