Hirdetés

Élet a Destiny után: új IP-t fejleszt a Bungie

|

A stúdió bővíti az amerikai központját, valamint egy új iroda nyitását is tervezi Hollandiában.

Hirdetés

Nagyjából két éve már, hogy a Bungie és az Activision megszakította az együttműködést, viszont ez a stúdió fejlődését és bővülését nem hátráltatta. Sőt, a vállalat a Destiny 2 további folyamatos támogatás mellett már legalább egy új IP kiadását is tervezi a következő négy évben, de még az sem kizárt, hogy több új, a Destiny univerzumától független játékot is piacra dobjon az amerikai fejlesztőcsapat.

A vállalat bővüléséről nemrégiben nyilatkozott Pete Parsons ügyvezető igazgató, aki elmondta, hogy az utóbbi években kiemelten foglalkoztak szakemberek szerződtetésével, valamint a projektekhez szükséges lehető legjobb erőforrások biztosításával.

Hirdetés

A Bungie Bellevue városában működő központját nemcsak a dolgozók száma értelmében, hanem fizikailag is bővítik - a modernizált iroda a tervek szerint kétszer akkora területű lesz 2022-re, mint jelenleg. Emellett a cég Amszterdamban tervezi megnyitni az első nemzetközi irodáját is.

A Bungie kreatív forrásaival kapcsolatban kiderült, hogy a Destiny 2-t továbbra is hosszabb távon tervezik támogatni, tehát az idén megjelenő Witch Queen és a 2022-re tervezett Lightfall után is számíthatunk újabb tartalmakra.

Ami viszont érdekes emellett, hogy a stúdió megpróbál elvonatkoztatni a Destiny univerzumától, és egy teljesen új IP kiadását is tervezi. Ezzel kapcsolatban egyelőre részleteket nem publikált a Bungie, viszont még 2025 előtt tervezi a csapat az új alkotás megjelenését, illetve még a vezetőség arra is lát lehetőséget, hogy akár több új cím fejlesztésén is dolgozzanak egyszerre a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)