Hirdetés

Elhagyja a Rare-t az Everwild kreatív vezetője

|

A Sea of Thieves után egy varázslatos vadonba vezetne be minket a stúdió, de a játék most egy fontos alkotóját vesztette el.

Hirdetés

Az Everwild a tavalyi X019-en mutatkozott be először, és magával ragadó atmoszférájával már akkor sokakat rabul ejtett. A projektről azóta meglehetősen keveset hallani, de feltehetően a fejlesztés gőzerővel folyik a stúdió berkein belül (vagyis hát főként a munkatársak otthonában, ami március óta szinte minden játékfejlesztőre igaz). Most azonban rossz hír érkezett azok számára, akik nagyon várják a megjelenést, ugyanis a kreatív vezető otthagyta a munkálatokat.

Hirdetés

Simon Woodroffe távozásának körülményeiről nem sokat tudni, a Rare mindössze annyit osztott meg a nagyközönséggel közleményében, hogy köszöni a játékon végzett munkáját, és sok sikert kíván neki a továbbiakban.

"Az Everwild csapata jó kezekben van, és mindenki szenvedélyesen dolgozik egy játék építésén, ami felejthetetlen élményeket nyújt majd a játékosoknak egy természetközeli, varázslatos világban."

- nyilatkozta a Rare vezetője, Craig Duncan.

Sosem jó jel, ha egy ilyen magas beosztású vezető hagyja ott a projektet, de azért továbbra is lehet bizodalmunk a játékban, hiszen olyan emberek keze alatt formálódik, mint az egykori Lionhead dizájner James Blackham, vagy a Sea of Thieves egyedi látványvilágáért is felelős Ryan Stevenson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)