Hirdetés

Elhagyta a Sony kötelékét a Silent Hill atyja

|

Keiichiro Toyama 20 évet töltött a Sony japán stúdiójánál, de most egy új csapatot fog irányítani.

Hirdetés

Megint egyre többször hallunk arról, hogy a Sony fogja megmenteni a Silent Hill franchise-t, és készül egy PlayStation 5-exkluzív új rész, de már a korábban az elkaszált Silent Hillsen ügyködő Hideo Kojima nélkül. A Konami valószínűleg rájött, hogy nem csak a mobiljátékokkal és a pacsinkógépekkel érdemes foglalkozni, bár az utóbbi években a kiadó videojátékos próbálkozásai nem igazán jöttek be.

Ha vissza is tér a Silent Hill (azt beszélik egyébként, hogy a jövő heti The Game Awards során jelentik be), valószínűleg nem vesz részt a fejlesztésében Keiichiro Toyama, a franchise megteremtője és igazgatója, mivel a SIE Japan Studiót elhagyva új céget alapított.

Hirdetés

A Bokeh Game Studióhoz Toyama korábbi kollégái mellett csatlakozott még Kazunobu Sato, aki a The Last Guardian és a Puppeteer játékokon dolgozott, valamint Junya Okura, a Gravity Rush vezető tervezője. Elmondták, hogy nem volt könnyű függetlenedni, de így legalább nagy szabadságot kapnak, jól szórakozhatnak fejlesztés közben, és valami olyat adhatnak a játékosoknak, aminek igazán örülnek.

Az alábbi videóban feltűnő rajzokból ítélve kemény horrorra számíthatunk, gusztustalan szörnyekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)