Hirdetés

Elhagyta az Activision Blizzardot az Overwatch 2 vezető producere

|

Újabb vezetőbeosztású szakember lépett le az Activision Blizzardtól.

Hirdetés

Még mindig nagy lehet a pörgés az Activision Blizzard HR-osztályán, hiszen a korábbi vezetők szinte naponta adják le jelvényüket és szolgálati fegyverüket, majd távoznak a testületből. Tegnap Claire Hart, a Blizzard jogi igazgatója leköszönéséről számoltunk be (melynek időzítése kísértetiesen összecseng a tőzsdefelügyelet nyomozásával), most pedig az Overwatch 2 kapcsán érkezett egy hasonló hír.

Chacko Sonny, az Overwatch és a készülő Overwatch 2 vezető producere ugyanis bejelentette, távozik az Activision Blizzard kötelékéből, pénteken lesz a cégnél töltött utolsó munkanapja.

Hirdetés

Jelenleg nem tudni arról, hogy Sonny neve kapcsolatba került volna az Activision Blizzarot érintő zaklatási botránnyal, munkatársainak küldött búcsúüzenete abszolút pozitív hangvételű volt, karrierjének legjobb öt évének nevezte a stúdiónál töltött időt.

Nagy kérdés, hogy az egész projektet felügyelő Sonny elvesztése milyen hatással lesz az Overwatch 2 fejlesztésére, különösen úgy, hogy a játék rendezője, Jeff Kaplan nagyjából öt hónapja ugyancsak a távozás mezejére lépett.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)