Hirdetés

Elképesztő, hogy mennyi fogyott a PS4-es Marvel's Spider-Manből

|

Ha bárkinek eddig lett volna bármilyen kétsége afelől, hogy a Marvel's Spider-Man sikeres játék, akkor most már annak is vége.

Hirdetés

A fél világ a PlayStation 5 rajtjával és a konzolra nyitócímként érkező Marvel's Spider-Man Remastered/Marvel's Spider-Man Miles Morales duóval van elfoglalva (de csak mert a másik fele még nem jutott hozzá a géphez), azonban nem szabad megfeledkezni arról a játékról, amely idáig röpítette az Insomniac Games-t. Eddig sem volt meglepetés, hogy a kritikailag is elismert, 2018-as Pókember-kaland nagyot ment a pénztáraknál, a legújabb szám azonban magáért beszél. 

Az új statisztikát nem közvetlenül a Sony tette közzé, hanem a PlayStation globális marketingért felelős vezetője, David Bull LinkedIn profilján bukkant fel. Bull ugyanis az egyik legnagyobb eredményeként tüntette fel, hogy a PlayStation 4-es Marvel's Spider-Manből a megjelenése óta már több mint 20 millió darab talált gazdára világszerte (az utolsó információ 2019 augusztusában 13,2 millió példány volt).

Hirdetés

A találat egy Twitter-felhasználónak, Timur222-nek tulajdonítható, ami azért fontos, mivel Bull azóta eltávolította a profiljáról az említett adatot. A bizonyíték azonban itt van:

Kíváncsian várjuk, hogy a Sony hivatalosan is megerősíti-e az eredményt, valamint arra is, hogy a Marvel's Spider-Man felújított változata mennyit fog hozzátenni az összesítéshez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)