Hirdetés

Elképesztő, hogy mennyi ingyen játékot osztott ki tavaly az Epic Games Store

|

Az Epic Games által közzétett eredményekből kiderül, hogy nem csak ők jártak nagyon jól a tavalyi évvel, hanem a felhasználóik is.

Hirdetés

Az Epic Games Store üzemeltetője nemrég közzétett néhány számadatot, amelyből kiderült, hogy az Epic Games saját üzletfelülete nagyon szép eredményeket ért el a tavalyi évben, viszont ugyanezekből az adatokból az is kiderült, hogy ezt egyáltalán nem a véletlennek köszönhetik, hanem azoknak a hatalmas tömegeknek, amelyeket az ingyen ajándékokkal meg tudtak mozdítani.

Ha valaki esetleg nem számolta volna, az Epic Games Store tavaly nem kevesebb, mint 103 játékot adott ingyen a felhasználóinak, ami már önmagában is igen szép gesztus, főleg ha figyelembe vesszük, hogy ha most akarnánk pénzért megvenni az összeset, akkor 2407 dollárunkba, vagyis kb. 708 ezer forintba kerülne.

Hirdetés

Persze mit sem érne ez a sok megtakarítás, ha nem lett volna kereslet erre a sok játékra, márpedig a Year In Review alapján érdeklődésből aztán nem volt hiány:

összesen 749 millió ingyen játékot aktiváltak az Epic Games Store felhasználók, ami mondjuk annyira nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy olyan címekről van szó, mint a Grand Theft Auto V.

Mindezek alapján biztosak lehetünk benne, hogy az Epic Games idén sem fog leállni az ajándék szórással, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy milyen meglepetésekkel készül számunkra a kiadó. Nektek mi volt a kedvencetek a tavalyi felhozatalból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)