Hirdetés

Elképesztő mérföldkőhöz érkezett a Grand Theft Auto V

|

A legtöbb videojáték esetében a tízmilliós eladást is hatalmas ünneplés követi, a Grand Theft Auto V viszont sokszorosan túlteljesítette ezt a számot.

Hirdetés

A Take-Two Interactive legújabb befektetői tájékoztatóján kiderült, hogy a Grand Theft Auto V immár 150 milliós eladással büszkélkedhet - ebbe értelemszűen az eddigi összes platformot bele kell számítani. A Grand Theft Auto V első körben közel nyolc évvel ezelőtt, 2013 szeptemberében jelent meg, de ahogy a mellékelt ábra mutatja, még mindig simán döntögeit az eladási rekordokat. 

Itt pedig messze nincs vége még a történetnek, hiszen idén novemberben PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni a Rockstar játéka, ami értelemszerűen újra durván megdobhatja az eladási mutatókat. 

Hirdetés

Kiderült egyébként az is, hogy az egész Grand Theft Auto széria átlépte a 350 milliós eladási számot. Gyors matek után kiszámolható, hogy az eddig megjelen 11 Grand Theft Auto játék teljes eladásából 42%-ot tesz ki csak a GTA V.

A Grand Theft Auto V jelenleg a világ második legjobban fogyó videojátéka, egyedül a Minecraft előzi meg (mögötte pedig a Tetris áll a rangsorban). A next-gen verziótól 10-15 milliós eladást várnak 2021 végéig, ami egyáltalán nem tűnik megugorhatatlan célnak. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)