Hirdetés

Elképesztően jól tejel a Genshin Impact F2P modellje

|

A játék átlagosan napi többmillió dollárt hozott a miHoYo konyhájára a Sensor Tower által vizsgált időszak során.

Hirdetés

Még ősszel, egészen pontosan szeptember 28-án jelent meg több platformra a Genshin Impact, ami nyílt világával és RPG-s játékmenetével gyorsan sokak új kedvence lett. A hirtelen jött sikerhez valószínűleg az is nagyban hozzájárult, hogy a miHoYo alkotása teljesen ingyenesen játszható, de a friss adatokat elnézve még a free-to-play modell ellenére is komoly bevételnek örülhettek a kínai stúdiónál.

A Sensor Tower kimutatása szerint a Genshin Impact a megjelenése óta eltelt két hónapban 393 millió dolláros bevételt termelt mobilokon. Ezt az ütős teljesítményt csak a Tencent által forgalmazott Honor of Kings tudta felülmúlni, ami 467 milliót gyűjtött a vizsgált időszakban, azaz szeptember 28. és november 28. között.

Hirdetés

Habár azt fontos megemlíteni, hogy ezek az adatok nem tartalmazzák a harmadik féltől származó androidos boltok bevételeit, szóval a totális számok még ezeknél is magasabbak lehetnek.

A Genshin Impact bevételeinek legnagyobb része, vagyis 120 millió dollár Kínából származott, ezt követte Japán 98 millióval, a harmadik helyre pedig az USA került 74 millióval. A befolyt összeg többsége, pontosabban 57,5%-a iPhone-ról érkezett, és csak 42,5% a Google Playről.

Ti kipróbáltátok már a Genshin Impactet? Szerintetek megérdemli a sikert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)