Hirdetés

Elképesztően sok Minecraft példány talált már gazdára eddig

|

Egy nagyon szép mérföldkövet sikerült átlépnie a Mojang kreatív játékának.

Hirdetés

Viszonylag kevés játék tudott elérni akkora sikereket, mint a Minecraft, ami eredetileg 2009-ben jelent meg hivatalosan, de a mai napig rengeteg rajongója van még világszerte. A játékot fejlesztő stúdió nemrég újból át lett nevezve, időközben pedig befutott egy sokkal érdekesebb hír is. A Microsoft ugyanis hivatalosan is megerősítette, hogy a Minecraft eladásai átlépték a 200 milliós álomhatárt, ami azt jelenti, hogy a megjelenés óta bizony egészen elképesztő mennyiségű példány fogyott a játékból.

Hirdetés

Egyébként tavaly ilyentájt ez a szám még 176 millió volt, szóval az elmúlt időszakban is rengetegen vásárolták meg a Mojang alkotását. Továbbá azt is megtudtuk, hogy a Minecraftnak még mindig havonta 126 millió aktív felhasználója van, és több mint 50 milliószor töltötték már le a különféle oktató jellegű tartalmak a Minecraft Education Collectionben és a Minecraft: Education Editionben.

Ti játszotok még a Minecrafttal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)