Hirdetés

Elkerülheti a mozikat a legújabb Bond film, a Nincs idő meghalni

|

Az MGM ismét elhalasztotta a legújabb James Bond film premiert, de a bizonytalan helyzetre való tekintettel nincs kizárva, hogy ők is egy streaming platform mellett döntenek.

Hirdetés

A legújabb James Bond film az elsők között volt, melyeket el kellett halasztani a koronavírus világjárvány kitörése miatt. Azóta is várjuk, hogy végre kiderüljön, hogyan sikerült Daniel Craig utolsó szereplése a 007-es ügynök bőrében, viszont a filmet kiadó MGM bejelentette, hogy a novemberre kitűzött premiert is halasztják.

Az új premierdátum 2021 áprilisára esik, most viszont olyan iparági pletykák kaptak szárnyra, hogy a Nincs idő meghalni végül teljesen elkerülheti a szélesvásznat.

Több cím esetében döntöttek már úgy a forgalmazók, hogy nem várják ki, míg elmúlik a bizonytalan időszak, hiszen a járvány lecsengésének végét egyelőre még megjósolni sem igazán lehet. Rengeteg leforgatott mozi áll tehát talonban, és az sem csoda, hogy az alkotók azokkal pénzt szeretnének keresni. 

Hirdetés

Az egyre népszerűbb streaming-platformok pedig versenyeznek azért, hogy megszerezzenek egy-egy nagyobb címet, és a hírek szerint most az MGM is vevőt keres a James Bond mozijára. Egyes források szerint jelenleg az Apple TV+ és a Netflix pedálozik nagyon azért, hogy lecsapjanak a jogokra.

A film költségvetése kifejezetten magas, 250 millió dollár volt, így komolyan a zsebébe kéne nyúlnia annak a cégnek, amelyik szeretné kínálatában tudni a Nincs idő meghalnit, és kérdéses, hogy tud-e ezzel annyi előfizetőt generálni, amire a megtérüléshez szüksége van.

Ti örülnétek egy esetleges streaming megjelenéshez, vagy ragaszkodtok a mozis premierhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)