Hirdetés

Elnézést kér, visszatérítést ajánl és frissítéseket ígér a CDPR a Cyberpunk 2077 konzolos játékosainak

|

Hét napon belül újabb frissítés érkezik, de az első nagy csomagra januárig várni kell.

Hirdetés

Igen kényelmetlen lehet most légkör a CD Projekt RED-nél, miután kiderült, miért takargatták a PlayStation 4-es és Xbox One-os változatokat. A játék minden platformon különböző mértékben problémás, de aki 2013-as hardveren akar játszani, annak egészen kiábrándó élményben lehet része.

A csapat azzal kezdte a napot, hogy régi jó barátunk, a sárga hátterű szöveg segítségével elnézést kért, és változásokat ígért.

Hirdetés

Egyfelől sajnálják, hogy nem mutatták meg, hogy fog kinézni a Cyberpunk 2077 az előző generációs alapgépeken, és így a vásárlók nem tudtak kellően alapos döntést hozni. Úgy érzik, több figyelmet kellett volna szentelniük a PS4-es és Xbox One-os változatoknak.

Másrészt ígéretet tettek arra, hogy javítani fogják a hibákat és összeomlásokat. Egy héten belül jön a következő frissítés, és gyorsan tolják majd ki az újabbakat, de az első nagy javítócsomagra januárig kell várnunk, amit még egy követ majd februárban. Ezek elvileg kijavítanak majd minden komoly hibát, amik az előző generációs konzolokon jelentkeznek, de a patchek pontos tartalmáról később ad a csapat tájékoztatást. Azért hozzátették, senki ne várja, hogy olyan látványt kap, amilyen erős PC-ken vagy új konzolokon tapasztalható, de megtesznek minden tőlük telhetőt.

Aki mégis inkább úgy dönt, hogy visszakéri a pénzét, PlayStationön és Xboxon is megteheti, digitálisan az egyes platformok saját pénzvisszatérítési módszerét használva, dobozos példányok esetén pedig vagy a vásárlás helyén lehet próbálkozni, vagy ha ott nem sikerül, a helpmerefund@cdprojektred.com címen lehet segítséget kérni legkésőbb december 21-ig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)