Hirdetés

Elon Musknak csak tweetelnie kellett a Cyberpunk 2077-ről, máris kilőttek a CD Projekt részvényei

|

A lengyel vállalat elég komoly mértékű növekedésnek örülhetett.

Hirdetés

Óriási hype előzte meg a Cyberpunk 2077 megjelenését, ám sajnos a nagy napon hamar kiderült, hogy a CD Projekt Red újdonsága közel sem volt tökéletes állapotban, és ugyan a helyzet már javult némileg, azért továbbra is bőven van mit csiszolni a kalandon.

Habár bevételek terén kifejezetten jól tejlesített a játék, a CD Projekt részvényei bizony alaposan megsínylették a problémás rajtot, ám nemrég jó hírnek örülhettek a lengyelek. A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk bejelentette a Twitteren, hogy az új autójuk, a Model S a Cyberpunk 2077-et is képes majd futtatni, egy másik tweetben pedig meg is dicsérte picit a játékot, és a jelek szerint mindez akkora jelentőséggel bír, hogy még a tőzsdére is hatással volt.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 buksiját megsimogató tweetet követően ugyanis a CD Projekt részvényei 19%-os növekedést produkáltak, ami 2015 júniusa óta a legnagyobb mértékű emelkedésnek tekinthető.

Sőt, Musk tweetje után a kereskedés volumene is a három havi átlagának hatszorosára növekedett, de azért a CD Projekt Red és a Cyberpunk 2077 körüli problémák hatása továbbra is jól érzékelhető a tőzsdén is. Egy újabb negatív fejlemény pedig simán hatással lehet ismét a CD Projekt részvényeire, hiszen tavaly is előfordult már, hogy még a cyberpunk kaland megjelenése előtt, a csúszások és a kötelező túlóráztatások miatt történtek komolyabb csökkenések.

Szerintetek mikorra lesz képes teljesen talpra állni a CD Projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)