Hirdetés

Elvileg a júliusi PlayStation rendezvényre szánta a Sony a Bluepoint Gameshez kapcsolódó nagy bejelentést

|

A meglepetést sikerült elrontani, most már csak be kéne jelenteni a következő State of Play showcase-t.

Hirdetés

A Housemarque felvásárlásának bejelentésével párhuzamosan véletlenül rossz képet rakott ki a PlayStation Japan, így derült ki, hogy a Sony fel fogja vásárolni, vagy már fel is vásárolta a Bluepoint Games csapatát. A Bluepoint illetékesei később megpróbáltak tereli, de azért elég egyértelmű, hogy nem véletlenül készült el a felvásárlást bejelentő hivatalos grafika. 

A legújabb pletykák szerint a nagy bejelentés a régóta pedzegetett júliusi State of Play egyik nagy meglepetése lett volna - bár ezt az eseményt még mindig nem tűzte ki hivatalosan a Sony.

Hirdetés

Az XboxEra társalapítója, Nick Baker nemrég arról tweetelt, hogy a Sony egészen egyszerűen azért nem jelentette be eddig a Bluepoint felvásárlását, mert a nagy dobást a State of Playre tartogatták. 

Ezek persze még mindig csak szivárgások, nem kikezdhetetlen hivatalos források közleményei, így tehát érdemes ennek megfelelően kezelni őket. Az mindenesetre bizonyos, hogy a Sony most már végre tényleg bejelenthetné a következő State of Playt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)