Hirdetés

Ennyibe kerülne, ha mindent meg akarnál venni a Steamen

|

Létezik egy oldal, ami folyamatosan figyeli, mennyibe kerülne megvásárolni az összes játékot, DLC-t, egyéb tartalmakat a Valve boltjában.

Hirdetés

A leárazásoknak és a különböző, csábító, olcsó csomagoknak köszönhetően mindenki könnyen felhízlalhatja steames könyvtárát olyan játékokkal, amik kapcsán azzal áltatja magát, hogy majd egyszer kipróbálja őket, aztán persze valójában csak az idők végezetéig foglalják a helyet. Képzeljétek el, milyen lenne, ha a Steam összes tartalmát megvásárolnátok...

Hirdetés

Egyrészt egy élet is kevés arra, hogy mindenbe belekóstoljunk, másrészt olyan vagyont kellene költeni rá, amivel kevesen rendelkeznek, és ők valószínűleg okosabban használnák fel. A Buy All Steam Games nevű szolgáltatás 2017 óta figyeli, mennyibe kerülne megvenni mindent, és külön méri az eredeti, valamint a kedvezménnyel csökkentett árak összegét.

Ez alapján jelenleg 537.192,37 dollárt, aktuális árfolyamon közel 163 millió forintot kellene kifizetni, de aki kihasználja az épp érvényes akciókat, megúszhatja 521.909,63 dollárból, avagy 159 millió forintból - plusz adók, tehát valójában olyan 200 millió környékén van a végösszeg. 

Érdemes lehet megvárni egy-egy nagyobb leárazást, ilyenkor tényleg nagyon sokat lehet spórolni: júliusban például 333.285,26 dollárig, kb. 101 millió forintig ment le az teljes kínálat ellenértéke. 2017 áprilisában még csak 229 ezer dollárt kellett volna költenünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)