Hirdetés

Ennyire nem érdekelné már a Konamit a Metal Gear Solid?

|

Egy pletyka szerint a japán stúdió másra bízná a nagy múltú IP-t, de ez akár még jól is elsülhet.

Hirdetés

Habár még az előző évtizedben is találkozhattunk a Metal Gear szériával, jelenleg sajnos elég nagy a csönd körülötte, hiszen egy ideje már nem Hideo Kojima áll mögötte, hanem csak a Konami, és a stúdió bizony nem árasztja el újdonságokkal a franchise rajongóit.

Sőt lehet, hogy a japánok már annyira nem kívánnak foglalkozni a Metal Gear Soliddal, hogy a legszívesebben egy teljesen másik csapatra bíznák az egészet.

Hirdetés

Egy viszonylag megbízhatónak tekinthető szivárogtató, ACG-Gaming nem olyan rég arról számolt be egy hiteles forrásra hivatkozva, hogy a Konami másokra bízná a Metal Gear Solid IP-t. Ez a gyakorlatban azt jelentené, hogy ugyan egy hivatalos licenccel rendelkező folytatás érkezhetne, de nem a japán óriás műhelyéből.

A szivárogtató elmondása alapján az infó egy olyan személytől származik, akit már a Far Cry Primal-lal kapcsolatos szivárgások idején ismert, és eddig javarészt igaza is lett, hiszen például a Deathloop elhalasztását is előre megjósolta. Egyébként nem olyan régen arról szóltak a hírek, hogy lehet valamiféle együttműködés Kojima és az Xbox között, így még akár az is benne lehet a pakliban, hogy valamilyen úton-módon visszakapja a játéktervező az általa megalkotott IP-t, és még folytatást is készíthet hozzá a Microsoft támogatásával.

Nyilván a korábbi és a mostani pletykát is óvatosan kell kezelni, hiszen nem hivatalos forrásból származó információkról van szó. Ti örülnétek annak, ha Kojima ismét egy Metal Geart fejleszthetne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)