Hirdetés

Ennyit fizetett az Amazon, hogy a platformján debütáljon a Borat 2

|

Az Amazon Prime Video egyik legütősebb újdonsága lett a Borat folytatása, de ez sokba került a mögötte álló vállalatnak.

Hirdetés

A Netflix és az HBO GO mellett kevésbé kap figyelmet hazánkban az Amazon Prime Video, pedig oda is érkeznek magyar feliratos szériák, és az olyan saját gyártású sorozatok is egész jók, mint a The Boys, a Fleabag, a The Expanse, vagy a Tom Clancy's Jack Ryan.

Bevezető áron havi 6 euróért lehet elérni a tartalmakat, de az Amazonnak (ami mögött egyébként a világ leggazdagabb embere, Jeff Bezos áll) nem csak ebből van bevétele, jelentős méretű költségvetésből gazdálkodhat, és nem probléma, ha milliókat kell kiadni ilyen-olyan jogokért.

Hirdetés

Deadline úgy értesült, hogy a Borat 2-t eleinte mozikba akarták küldeni a készítői, meglovagolva az amerikai elnökválasztást, de a COVID-19 miatt változtak a tervek, és Sacha Baron Cohen, valamint Jason Woliner rendező a Universal Pictures jóváhagyásával a streaming felületeknek kezdte ajánlgatni alkotását.

A legjobb ajánlatot végül az Amazon tette, 80 millió dollárt fizetett ki érte, viszont cserébe a legtöbb megtekintést generáló Amazon Prime-os film lett, úgyhogy valószínűleg ha most még nem is, idővel megtérül a befektetés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)