Hirdetés

Az Epic Games felvásárolta a Rocket League fejlesztőit

|

A Psyonix legkésőbb júniusban teljes egészében az Epic kötelékébe kerül, és mind tudjuk, mit jelent ez.

Hirdetés

A Rocket League még mindig napjaink egyik legnépszerűbb multis játéka, és a Psyonix tesz is azért, hogy megtartsa a játékosokat.

Hirdetés

Régóta dolgoztak már az Epic-kel, a stúdió vezetője szerint több szempontból is adta magát az egyesülés. Remélik, sokat tanulhatnak egymástól, közös erővel nagy dolgokat vihetnek véghez. A hivatalos oldalon közzétett közlemény alapján rövidtávon minden a tervek szerint halad tovább, de az Epic segítségének hála lehetőséget kapnak a játék olyan mértékű bővítésére, amilyenre függetlenként nem lett volna esélyük.

A Rocket League 2019 végén az Epic Games Store-ba, de néhány hónapig még Steamen is meg lehet vásárolni. Egyelőre nem tudni, exkluzív lesz-e vagy sem, ebben még nem született döntés. Természetesen a frissítések a steames változathoz is érkeznek a továbbiakban, és együtt játszhat mindenki a választott bolttól függetlenül. Ahogy a cég több más költése, úgy ez is a Fortnite sikerének köszönhetően valósulhatott meg.

Reméljük a legjobbakat. Ti mit gondoltok az összeolvadásról?

Frissítés: Az Epic egy újabb közleményben annyit hozzátett, hogy még nem eldöntött a Steames változat sorsa. A cikket ennek megfelelően módosítottuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)