Hirdetés

Az Epic Games Store nem enged be mindenféle szemetet

|

A játékok komoly minőségellenőrzésen mennek keresztül, így nem lesz teleszemetelve a lista.

Hirdetés

Az Epic GDC-s előadása alatt megtudtuk, hogy rengeteg újabb exkluzív címmel bővül a platform, többek közt olyan játékokkal, mint a Detroit: Become Human, az Outer Worlds, vagy a Control. Az Epic feje, Tim Sweeney azt is elárulta egy interjúban, hogy nem lesz nehéz ezeket megtalálni a rengeteg "játék" között.

Hirdetés

Tim Sweeney egészen pontosan így fogalmazott: 

Abba nem szólhatunk bele, hogy mire használják a fejlesztők az Unreal Engine-t. Nincs vétójogunk, függetlenül attól, hogy elfogadhatónak tartjuk-e az alkotásokat. Úgy kezeljük a motort, mint a Microsoft a Wordöt. Furcsa lenne, ha kikötnék, hogy bizonyos dolgokat nem írhatsz le. Az Epic Store viszont más tészta. Ott van egy léc, amit meg kell ugrani, függetlenül attól, hogy kis indie játékról vagy hatalmas AAA címről van-e szó. Egy GTA még belefér, de mondjuk egy pornó játék, bloatware vagy bármilyen tartalom ami pusztán sokkoló céllal készül, az nem fér bele.

A PC egy nyílt platform, attól, hogy mi nem áruljuk a játékot, még eljuthat a vásárlókhoz. Nem lesz olyan elbírálási folyamat, mint a konzoloknál, de tisztában leszünk a játékok minőségével, mielőtt azok felkerülnek a boltba.

Azért azon nem nagyon lepődtünk meg, hogy az Epic nem akarja a pornót teríteni a Fortnite mellett. Meglátjuk, változtatnak-e ezen a politikán, ha ennél is jobban felpörög az Epic Store.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)