Hirdetés

Már az Epic Games Store-ban is visszakérheted a pénzedet, ha nem tetszik a játék

|

Ha az első két óra nem nyűgözött le, kérdés nélkül visszaadják az árát.

Hirdetés

Folyamatosan frissítik különböző funkciókkal az Epic saját virtuális piacterét, ami a jelek szerint nemcsak az indie cégek, hanem a nagy kiadók fantáziáját is megragadta, hiszen a Ubisoft ide költözteti át a portékáját a Steamről.

Hirdetés

Az egyik izgalmas újítás, hogy a Store-ban régiókra bontották az országokat, ez az első lépés affelé, hogy mindenhol a saját valutájukkal fizethessenek az emberek, illetve egyedi áron kaphassák meg a játékaikat az egyes országok lakói.

A másik fontos változtatás a refund rendszer átdolgozása, ami mostantól úgy működik, mint a Steam esetében: a vásárlástól (előrendelés esetén a megjelenéstől) számított első 14 napban kérdés nélkül visszafizetik a játék árát, feltéve, hogy még nem játszottunk összesen 2 órát az adott címmmel. Ez máris sokkal jobb, mint a Fortnite-ból átemelt rendszer, ahol évente csak megadott számú játékot refundolhattunk volna.

Január 24-ig egyébként ingyenes az Epic Store-ban a What Remains of Edith Finch, ha kimaradt, mindenképp pótoljátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)