Hirdetés

Az Epic feje szerint exkluzívokkal és jó árakkal lehet megszorongatni a Steamet

|

Tim Sweeney mindent megtesz majd annak érdekében, hogy konkurenciát állítson a Valve platformjának.

Hirdetés

Az Epic Games Store egyelőre elég megosztó a rajongók körében, sokaknak nem tetszik, hogy az imádott Steamüket elkezdte kiszorítani valami, ami a Fortnite-ból nőtte ki magát, az viszont kétségtelen, hogy egyre több fejlesztő kötelezi el magát az új platform mellett.

Hirdetés

Tim Sweeney, az Epic ügyvezetője most egy interjúban mesélt a jövőbeli terveikről és a Steammel való csatározásukról:

A vásárlók számára már most is majdnem tökéletes [a Steam]... Esélytelen leváltani a domináns platformot azzal, hogy kicsit jobb funkciókat vagy kényelmesebb telepítést kínálunk. Ezeket a csatákat az játékkínálat, a vásárlói árak és a fejlesztőkkel megosztott bevételek fogják eldönteni.

Sweeney azt ígéri, hogy az idei év során rengeteget fejlődik a bolt, és a játékkínálat is folyamatosan bővül majd.

Úgy gondolom, hogy a játékipar többet változik majd a következő 5 évben, mint tette az előző 10-ben. Az előző kor értékesítési modelljei szép lassan darabokra hullanak, a legnagyobb sikereket a gyorsan fejlődő indie-k és az olyan nagy kihívók, mint a Fortnite és az Apex fogják elérni. A régi döntéseket egyszerűen újra kell gondolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)