Hirdetés

Két játék ideiglenesen eltűnt az Epic Games Store-ból a leárazások miatt

|

Az Epic Games Store első leárazása során a platformon megtalálható összes játék kedvezményesen szerezhető be, de ez bizony nem minden kiadónak ideális.

Hirdetés

Az akció ideje alatt nem érdemes az Oxygen Not Included és Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 játékokat keresnünk az Epic boltjában.

Hirdetés

Tegnap kezdetét vette az Epic Games Store első nagyszabású vására, ami során rengeteg akcióval várják a vásárlókat. Egyesek szerint talán túl sokkal is. Legalábbis erről árulkodik az, hogy két friss cím is az árcímke szabdalásának elkerülése miatt került ki a bolt kínálatából, de szerencsére csak egy kis időre. A leárazásban eredetileg a platform összes játéka részesült, de ez a legújabb és hamarosan érkező nagyágyúk bevételének nem igazán kedvez. A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 amint megjelent az akciós katalógusában, szinte azonnal el is tűnt az Epic Games Store-ból.

Nem csak a Paradox Interactive gondolta úgy, hogy korai még a játékuk árcsökkentése, hanem a Klei Entertainment is az Oxygen Not Included esetében, így jelenleg ez sem hozzáférhető a digitális üzletben. Az Epic Games tiszteletben tartja a kiadók döntését, ezért nem szerezhetjük be az akció alatt az említett játékokat, amik szerencsére hamarosan visszakerülnek a kínálatba. Hasonlóan furcsa helyzetbe került Supergiant Games által készített Hades, mivel hibásan volt beárazva, sőt, még az árcsökkentéstől mentes alapára is megtévesztő volt.

Szóval azért az Epic első akciója nem indult zökkenőmentesen. Ennek ellenére elégedettek vagytok a leárazásokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)