Hirdetés

Az Epic Games is törölte egyik nagyszabású európai rendezvényét

|

Nem telik már el nap újabb halasztás, vagy egy rendezvény teljes törlése nélkül.

Hirdetés

Eredetileg április 29. és május 1. között tartotta volna meg a Epic Games a 2020-as Unreal Fest Europe nevezetű rendezvényét, de a koronavírus-fenyegetettség miatt úgy határoztak, teljesen törlik a naptárukból az eseményt. 

Hirdetés

Hivatalos közleményében azt a tájékoztatást adta a cég, hogy az utazással és az egészségüggyel kapcsolatos bizonytalan helyzet miatt meg kellett hozniuk azt a nehéz döntést, hogy lemondják az idei rendezvényüket. Ezzel nincsenek egyedül, sorra törlik a tavasz legfontosabb gamer és tech rendezvényeit (a végül elhalasztott 2020-as GDC-t is ezért mondta le az Epic), az év egyik legfontosabb e-sport versenyét, az Intel Extreme Masters Katowicét pedig nézők nélkül tartották meg nemrég. 

Immár bizonyos tehát, hogy az Unreal Fest Europe legközelebb csak 2021-ben térhet vissza, de lassan az sem tűnik lehetetlennek, hogy az idei E3 is veszélybe kerül, amit a jelenlegi tervek szerint június 9. és 11. között tartanak Los Angelesben.  

Szerintetek júniusig normalizálódik a helyzet, vagy végül az E3-at is törölni fogják? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)