Hirdetés

Az Epic vezére cáfolta a legkeményebb összeesküvés-elméleteket

|

Az Epic Games Store tényleg egy kémprogram? A háttérből a kínai Kommunista Párt irányít mindent? Tim Sweeney egy zen buddhista nyugalmával igyekezett válaszolni a legvadabb teóriákra.

Hirdetés

Nem egyszerű a helyzet, ha valaki meg akarja vetni a lábát egy piacon, elvégre a sikeres vállalatoknak előbb-utóbb mindig lesznek rosszakaróik, bármilyen üzletpolitikát is folytatnak. Az Epic Games Store pedig nem kifejezetten a piac és a vásárlók lieblingje, elvégre erőből harcolja ki az exkluzivitást, ami sokakból ellenszenvet vált ki. És ott vannak azok is, akik nemtetszésüknek úgy adnak hangot, hogy különböző konspirációkat gyártanak ellenszenvük tárgyáról. 

Hirdetés

Odáig ugyan még nem fajult a dolog, hogy a gyíkemberek felelősek az Epic Games Store miatt, mindazonáltal elég vad teóriákra kellett reagálnia a vállalat elnökének, Tim Sweeney-nek. Felmerültek olyan vádak, miszerint az áruház valójában kémprogramot terjeszt a launcherrel, sőt olyan fantazmagóriák is felbukkantak, miszerint a kínai Kommunista Párt mozgatja a szálakat a háttérből, mivel a kínai Tencent negyven százalékot birtokol az Epicből. Sweeney a lehető legnagyobb türelemmel próbálta elmagyarázni Twitteren, hogy mindenkinek joga van panaszkodni és ezt tiszteletben is tartja, az Epic Games Store pedig az exkluzív játékaival és spártai módszereivel pedig tökéletes célpont ehhez. Megkér azonban mindenkit rá, hogy különítsék el a hazugságokat a tényektől és véleményektől. 

Az elnök külön kihangsúlyozta, hogy az Epic összes befektetője a barátaik és partnereik, de egyik sem diktálhat döntéseket nekik és nem férnek hozzá az ügyféladatokhoz sem. Sweeney továbbá megerősítette, hogy 100%-ig felelősséget vállal az Epic döntéseiért, amiket egyébként az Egyesült Államokban hoznak meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)