Hirdetés

Úgy tűnik, leállt az eredeti Xbox One gyártása

|

Az Xbox One S tavalyi megjelenését követően sok szükség nincs már az eredeti modellre, emiatt pedig úgy tűnik, a Microsoft lassan elérhetetlenné is teszi a nagy fekete dobozt.

Hirdetés

Ugyan a Microsoft teljes erőbedobással hirdeti a novemberben érkező Xbox One X-et, nem a felerősített konzol lesz az egyetlen, amit tőlük választhatunk majd. Az Xbox One gépcsalád legelső tagja viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy eltűnik a piacról.

Hirdetés

A gyártó saját weboldalán már sem Amerikában, sem az Egyesült Királyságban nem maradtak már új, első szériás Xbox One-ok, csupán felújított gépek. Ezzel párhuzamosan gyakorlatilag az Xbox One S átvette az alapmodell helyét az árazás tekintetében is az elmúlt egy évben. A belépőszintűvé avanzsált S-t ráadásul a Microsoft nem csak olyan játékokkal csomagolja egybe, mint a Minecraft, hanem két Middle-earth: Shadow of War csomaggal is próbálják elcsábítani a gamereket. Ebből pedig arra kell következtetnünk, hogy a 2013-ban debütált modell gyártása megszűnt egy ideje és a Microsoft ki is fogyott a saját készletéből.

Mit gondoltok, jó döntöttek, vagy budget opciónak megtarthatták volna a nagy fekete videomagnót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)