Hirdetés

Erősen rajtolt az Uncharted film

|

Az észak-amerikai premier még odébb van, de azért a Tom Holland által alakított Nathan Drake így is szépen hozott már a konyhára.

Hirdetés

Hivatalosan is megérkezett az Uncharted film, amit már a magyar mozikban is láthatnak a rajongók, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy ismét egy olyan videojátékos adaptációt kaptunk, amit nem kell a gyatra alkotások listájára tennünk.

A nyitóhétvége adatait elnézve pedig pénzügyileg sem igazán lehet panasz egyelőre Nathan Drake mozis kalandjára.

Hirdetés

A Variety számolt be arról, hogy az előző hétvégén 15 piacra érkezett meg az Uncharted, ami így nemzetközileg már hozott is 21,5 millió dollárt a jegyeladásoknak köszönhetően. A legjobb rajt az Egyesült Királyságban volt, ahol 6,4 milliós bevételt ért el a film, de persze sok múlik azon is, hogy milyen a folytatás, hiszen számos országban, így például az Egyesült Államokban, Kanadában, illetve Franciaországban is csak később lesz a premier.

Ezzel a teljesítménnyel egyébként nem túl hatalmas mértékben, de a tavalyi év három MCU-s filmjét (kivétel a Pókember: Nincs hazaút) is lenyomta az Uncharted. Ti láttátok már a filmet? Ha igen, hogy tetszett?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)