Hirdetés

Ismét visszalép a Project Nova fejlesztése

|

Az EVE Online fejlesztői úgy döntöttek, teljesen az elejéről kezdik a projektet.

Hirdetés

A CCP Games már egy jó ideje játssza ezt a Project Novával. Bizonytalan, hogy lesz-e belőle valami, de a csapat nem adja fel.

Hirdetés

2016-ban jelentették be először, aztán idén áprilisban szóltak, hogy dolgoznak rajta, most viszont megjelent egy poszt a hivatalos honlapon, melyben azt írják, inkább újratervezik és átgondolják még egyszer. A külsős és belsős tesztelők visszajelzései azt mutatták, jelenlegi állapotában a játékmenet nem olyan, amilyennek elképzelték, és nem sikerülne vele elérni a projekt kapcsán kitűzött célokat. A meghívásos alfateszt is elmarad, vagy legalábbis határozatlan időre elhalasztották. 

A jelenlegi elképzelések szerint a Project Nova egy free-to-play, az EVE Online világában játszódó FPS lesz, a DUST 514 szellemi utódja. Ez feltehetően nem változik a továbbiakban sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)