Hirdetés

Ez az egy mondat tökéletesen megmutatja, mennyire nem ért a FIFA a videojátékokhoz

|

Gianni Infantino nyilatkozata már-már sértő a focis játékok iránt érdeklődőkkel szemben.

Hirdetés

Mindenki, aki egy kicsit is érdeklődik a futball és a FIFA iránt, bizonyára tudja, hogy a tavalyi évvel véget ért az EA Sports és a futballszervezet együttműködése, így az Electronic Arts következő focis játéka már az EA Sports FC nevet fogja viselni, míg a FIFA nevével megjelenő játékokat valaki más faragja a jövőben. Már az is aggodalomra adhat okot, hogy nem tudjuk, kire bízzák ezt a feladatot, de még inkább kétségbe ejtő ahogy a FIFA-fejes Gianni Infantino nyilatkozott a napokban.

Az úriember száját ugyanis a következő mondat hagyta el:

"Az új FIFA játék - a FIFA 25, 26, 27 és a többi - mindig a legjobb e-játék lesz minden lány és fiú számára, hamarosan bejelentünk új infókat ezzel kapcsolatban."

Hirdetés

Az, hogy valaki a videojátékokat e-játéknak nevezi (az "egame" kifejezést használta), már önmagában szemöldökráncolásra adhat okot, de a mondat további részéből süt, hogy Infantino lenézi, "fiúknak és lányoknak" tartja a játékosokat - gyerekeknek. Ennek láttán nem számítunk magasra tett mércére, és hát ne feledjük, hogy az első hivatalos, nem EA-féle FIFA játékban bowlingozni is lehetett, és a Robloxon belül alkották meg.

Érdeklődve várjuk, hogyan alakítja az EA Sports focijáték-sorozatának jövőjét a szakítás - simán lehet, hogy még jót is tesz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)