Hirdetés

Ez lehet az Xbox Game Studios következő két játéka

|

Kiderült, mit várhatunk a Redfall és a Starfield után.

Hirdetés

23 játékfejlesztő stúdió alkotja az Xbox Game Studios nagy családját, amihez vagy csatlakozik hamarosan az Activision Blizzard minden részlege, vagy nem, de akárhogy is, mindenki csinálgatja szépen a dolgait. Azt, hogy ki min dolgozik, nagyjából tudjuk, viszont az, hogy a projekteket mikor sikerül majd lezárni, jó kérdés.

Néhány már a célegyenesben van: a Minecraft Legends április 18-án jelenik meg, a Redfall május 2-án, és valamikor idén érkezik a Forza Motorsport és a Starfield is. Andrew Robinson újságíró tudni véli, hogy mi fog következni ezután.

Hirdetés

A VGC podcastjának legutóbbi részében Robinson azt állította, értesülései szerint az Xboxnál jelenleg a Senua's Saga: Hellblade 2 és az Obsidian-féle Avowed élvez kitüntetett figyelmet, miközben a Fable, a Perfect Dark és az Everwild még a közelében sincs a megjelenésnek. A Fable fejlesztése még csak most indult be igazán.

Nem tett említést a már bejelentett, de valószínűleg még mindig sehogy nem álló State of Decay 3-ról, az Avalanche Studios-szal közösen fejlesztett Contrabandről, vagy a The Outer Worlds 2-ről, ami az Obisidiannál formálódik. Remélhetőleg a nyár folyamán hallunk ezt-azt ezekről - tudjuk, hogy egy júniusi prezentációra nagyon készülnek az Xboxnál.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)