Hirdetés

Ez lehet az Xbox Showcase egyik nagy játéka

|

Nincs már messze az Xbox nagy bemutatója, most egy izgalmas teaser sugallja, mire számíthatunk.

Hirdetés

Június 11-én, szombaton este 7-kor indul az Xbox Games Showcase, melynek keretében a Microsoft videojátékos divíziója bemutatja, milyen újdonságokkal készül a közeljövőre. Számos olyan játék formálódik épp a kiadónál, amiből legfeljebb egy bemutató trailert láthattunk, azóta szó sem esett róla - remek alkalom lesz ez arra, hogy elárulják, hogy állnak az egyes projektek.

Tegnap megjelent egy egészen fura teaser (igaz, az Xbox a közösségi médiában eleve hajlamos furán kommunikálni, főleg a Game Pass kapcsán), amiről sokan azt gondolják, az egyik legjobban várt játékot vezeti fel.

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a Fable, aminek kapcsán márciusban még arról szereztünk tudomást, hogy a fejlesztése sehol nem tart, előbb jelenik meg az Avowed és a Hellblade 2 is. Az, hogy most beszélni fognak róla, nem jelenti, hogy a közeljövőben ki is adják, de már az is biztató és örömteli, ha egyáltalán szóba kerül.

A videóban nem kevés csillám látható (sajnáljuk azt, akinek el kellett takarítania), és olyan zene hallható, ami a Fable-höz teljes mértékben illeszkedik. A sorozat játékaiban csillám vezetett minket tovább, ha elakadtunk.

Mit gondoltok, ez lehet, vagy valami más? 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)