Hirdetés

Ezek voltak a digitálisan legkelendőbb játékok tavaly PlayStationön

|

Izgalmas évet zárt a Sony még annak ellenére is, hogy az igazán nagy exkluzívok még váratnak magukra.

Hirdetés

Ugyan már kicsit több mint egy éve velünk vannak az új generációs konzolok, a Sony még csak most kezd belelendülni igazán a PlayStation 5-ös érába. Kezdésnek például ott vannak a hírek egy nagynak ígérkező februári eseményről, de már a PSVR 2-t is bejelentették, ami nagyon durván erős lesz és még egy Horizon-játék is érkezik hozzá.

Ettől függetlenül persze az óév sem volt unalmas és a PlayStation 4-et is rengetegen kapcsolják be lelkesen.

Hirdetés

A Sony most összeszedte, hogy milyen játékokat vásároltak meg a legtöbben 2021-ben a PS Store-ban, régiókra és konzolokra lebontva.

PlayStation 5-ön erősek voltak például a sportjátékok, az amerikai régióban az NBA 2K22 lett a legtöbbet megvásárolt játék, míg Európában a FIFA 22, de a FIFA 21 is a harmadik helyre ért be. Közéjük a Call of Duty: Vanguard préselte be magát.

Az exkluzív játékok csak ez után következnek. A Marvel's Spider-Man: Miles Morales Amerikában a harmadik, Európában a negyedik helyre futott be. Érdekesség, hogy a sok negatív vélemény ellenére a TOP 5-be a Battlefield 2042 is beért mindkét régióban.

PlayStation 4-en már jóval színesebb a kínálat. Az amerikai régió első helyére például a Grand Theft Auto V állhatott fel, amit a Cold War és a Minecraft követ. Európában megint a FIFA 22 a győztes, amit itt is a Rockstar játéka követ, majd szintén a Minecrafté a harmadik hely.

A Sony a hivatalos blogján minden platform TOP 20 játékát közzétette, továbbá találhattok PSVR és Free-to-Play ranglistát is. Ha érdekelnek a részletesebb adatok, ide kattintva beleshettek 2021 legjobbjai közé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)