Hirdetés

Ezek voltak február legtöbbször letöltött PlayStation-játékai

|

Nem nagy meglepetés, hogy korábbi megjelenések domináltak.

Hirdetés

Sokszor megkapja a Rockstar Games azt a kritikát, hogy sűrűbben is jelentkezhetnének új játékkal, de miért sietnének, ha a nyolc éve megjelent Grand Theft Auto V még mindig az eladási toplistákon szerepel? Számos alkalommal lehet olvasni a focirajongóktól, hogy az EA évről évre kiadja ugyanazt a sportjátékot minimális változtatásokkal, de miért kockáztatnának, ha az aktuális részt úgyis mindig elkapkodják a vásárlók, mint a cukrot? Mindkettőt alátámasztja az a két toplista, amely a PlayStation Store februári letöltéseit rangsorolja a Sony mindkét konzolját alapul véve.

Hirdetés

Bár a statisztikáknak van amerikai része is, mi most a számunkra relevánsabb adatokkal, az európai listákkal foglalkozunk, amiken akadnak papírforma szerinti címek és előfordul egy-két meglepetés is. Az például nagyon érdekes, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt továbbra is mennyire népszerű PS4-en, ahogyan az is, hogy Miles Morales önálló kalandja és a legújabb Assassin's Creed be sem kerültek az első tíz helyezett közé az előző generációs konzolon. Az új masinán pedig a Borderlands 3, a Mortal Kombat 11 és a Madden NFL 21 felkapaszkodása a legkülönösebb, hiszen egyik sem mostanában kapott next-gen frissítést.

Ezek voltak tehát a múlt hónapban a legtöbbet letöltött játékok a PlayStation Store-on: 

PlayStation 4: 

  1. FIFA 21
  2. GTA 5
  3. Minecraft
  4. Call of Duty: Black Ops Cold War
  5. The Witcher 3: Wild Hunt
  6. Tekken 7
  7. Red Dead Redemption 2
  8. Little Nightmares 2
  9. Ark: Survival Evolved
  10. Rainbow Six: Siege

PlayStation 5:

  1. FIFA 21
  2. Assassin's Creed Valhalla
  3. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  4. Call of Duty: Black Ops Cold War
  5. Rainbow Six: Siege
  6. Mortal Kombat 11
  7. Hitman 3
  8. Demon's Souls
  9. Borderlands 3
  10. Madden NFL 21

A felsoroltak közül ti melyik játék táborát erősítettétek februárban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)