Hirdetés

Ezeket a játékokat játszották idén a legtöbben Steamen

|

Tíz olyan játék volt, aminek egyeidejű játékosszáma meghaladta a 200 ezret. Az is kiderült, mely játékokat pörgettük szívesen kontrollerrel.

Hirdetés

Továbbra sem sikerült senkinek megingatnia a Steam egyeduralmát, a PC-s játékosok számára a Valve platformja az elsődleges. Ezt az is jól mutatja, hogy a más felületeken elérhető játékokat sokan inkább itt játsszák - arra is láttunk már példát, hogy egy korábbi Microsoft Store- vagy EGS-exkluzív a Steamen kapott igazán szárnyra.

A napokban kiderült, melyek voltak 2021-ben azok a játékok, amik az egy időben játszó játékosok számát nézve a legnépszerűbbnek mondhatók, és ezek között is vannak máshol debütált, de itt is nagyon szépen teljesítő címek.

Hirdetés

A top 10-be bekerült a New World, a Valheim, a CS:GO, a PUBG: Battlegrounds, a Rust, a GTA V, a Halo Infinite, az Apex Legends, a Cyberpunk 2077 és a Dota 2 - a tízből mindössze három friss, idei megjelenés.

Egy szinttel lejjebb már jobb a helyzet: 16 játék tudott 100-200 ezer egyidejű játékost összecsődíteni. Ebben a tartományban végzett a Resident Evil Village, a Battlefield 2042, a Farming Simulator 22, az Outriders, valamint az Among Us, a Rainbow Six: Siege, a Naraka Bladepoint és a Rocket League is... meg a Wallpaper Engine nevű háttérképkészítő program.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szintén érdekes a kontrollerrel játszott játékok listája. Egyre többen döntenek úgy, hogy bizonyos játékokat inkább nem egérrel és billentyűzettel élveznének, ami például a Forza Horizon 5-nél, a FIFA és eFootball játékoknál, vagy a Monster Hunter Worldnél teljesen érthető, de az érdekes, hogy a Halo Infinite, az Apex Legends és a Cyberpunk 2077 is az élmezőnyben végzett ebben a kategóriában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)