Hirdetés

Ezért kezdték újra az egyik készülő The Witcher játék fejlesztését

|

Kiderült, miért kellett nullázni a Project Siriust.

Hirdetés

A CD Projekt RED nagyon belendült a Cyberpunk 2077 pénzügyi sikere után, jelenleg öt projekt készül a kiadó felügyelete alatt. A Fool's Theory az első The Witcher játék remake-jén dolgozik, a Project Hadar valami teljesen új lesz, a Project Orion a Cyberpunk 2077 folytatása, a Project Polaris az új, nagy trilógia első része, és ott a The Molasses Flood és a CDPR North America együttműködésében formálódó, többjátékos móddal kiegészített Project Sirius, amit a napokban lenulláztak.

A kiadó most tartott egy pénzügyi beszámolót, melynek során a 2022-es eredményekről és a közeljövő várható újdonságairól beszélt, elsősorban a befektetők megnyugtatásának céljával.

Hirdetés

A Project Sirius kapcsán Adam Kicinski, a CDPR ügyvezetője elmondta, azért döntöttek most a projekt újrakezdése mellett, hogy féken tartsák a költségeket - már 10 millió dollárt elköltöttek, és úgy látták, a játék nem olyan, amilyennek szeretnék. Piotr Nielubowicz pénzügyi vezető hozzátette:

"Ahhoz, hogy innovatívak maradjunk, kísérleteznünk kell, bátran elindulnunk új utakon, és tartani az irányítást, hogy a helyes úton maradjunk, különösen egy olyan projekt esetében, ami dizájn tekintetében új számukra, családunk egy új stúdiója fejleszti. Folyamatosan mérlegelnünk kell a helyzetet, ahogy haladunk előre. Jobb az elején megvágni a költségvetést - és újrakezdeni, ha szükséges -, mint továbbhaladni."

A Siriusszal a CDPR szeretne egy nagyobb közönséget elérni, a hozzáférhetőségre törekszik, de azért egy igazi The Witcher játékra számíthatunk. Évek múlva fog csak kiderülni, milyen lett a végeredmény.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)