Hirdetés

Ezt gondolja Phil Spencer a pletykáról, miszerint a PlayStation a Game Pass babérjaira tör

|

Az Xbox fejesének egyáltalán nincs gondja azzal, ha tényleg másolni akarja őket a konkurencia.

Hirdetés

Még tavaly decemberben írtunk arról, hogy elvileg kiszivárgott, mi lesz a Sony válasza az Xbox Game Passre: egy Spartacus kódnév alatt készülő projektről volt szó, ami állítólag PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön lesz elérhető, és fix havidíjért cserébe nem csak újabb játékokat, hanem az első PlayStationre, PS2-re, PS3-ra, vagy PSP-re megjelent címeket is kínál. 

Minderről az amerikai IGN kérdezte meg az Xbox divízió vezetőjét, Phil Spencert, akinek a jelek szerint a világon semmi gondja nem lenne a dologgal.

Hirdetés

Spencer szerint ez egészen egyszerűen elkerülhetetlen volt, mivel az Xbox Game Passhez hasonló rendszerek jelentik a helyes választ arra a kérdésre, hogy hogyan is juttassák el a stúdiók játékaikat a közönséghez. Hozzátette persze azt is, hogy nem ők találták fel a spanyol viaszt, vagyis egyáltalán nem úgy értette a dolgot, hogy az egész koncepció egyedül a Microsoft fejéből pattant volna ki, viszont véleménye szerint jelenleg az ilyen előfizetéses szolgáltatások jelentik a helyes utat, nem csodálkozik tehát azon, ha a PlayStation is ebben az irányban indul el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ugyanezt gondolja arról is, hogy a konzolgyártók saját címei PC-re is ellátogatnak - ahogy teszi ezt minden xboxos játék, és a kékeknél legutóbb például a God of War. Spencer szerint egyébként a Sony jelenleg még nem annyira eltökélt ebben az irányban, mint a Microsoft, de nem győzte hangsúlyozni, az ő elsőbbségük mindössze abban rejlik, hogy hajlandók voltak meglépni a többiek előtt egy Game Pass szintű váltást, szó sincs arról, hogy ezt mások ne tudnák utánuk csinálni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)