Hirdetés

Ezúttal a játékeladási toplista 10. helyezettje okozta a legnagyobb meglepetést

|

Az első két helyről kirobbanthatatlan a F1 2021 és The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, de tizediként egy újonc robbant be a nagyok közé.

Hirdetés

Múlt héten a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD csücsült a brit dobozos játékeladási toplista második helyén, az aranyérem pedig a F1 2021-nek jutott. Ezen a téren most sem történt változás, viszont például a Mario Kart 8 Deluxe sikeresen feljött az ötödik helyről a harmadikra.

Szépen javított a Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game is, ami a 13. helyről tornázta fel magát a top 10-be, egészen pontosan a 8. helyezésig jutott el.

Hirdetés

Az Animal Crossing: New Horizons, a Minecraft (Switch Edition), a Grand Theft Auto V és a Marvel's Spider-Man Miles Morales nagyjából egymással játszottak el helycseréket, viszont mindenképpen említést érdemel a NEO: The World Ends With You, ami újoncként egyből a 10. helyen kezdett.

Íme a teljes lista:

  1. F1 2021
  2. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Minecraft (Switch Edition)
  6. Grand Theft Auto V
  7. Marvel's Spider-Man Miles Morales
  8. Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game
  9. FIFA 21
  10. NEO: The World Ends With You
Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)