Hirdetés

Van, ahol már PS4-es analógvédők mellé adják a Fallout 76-ot

|

Érdekes kereskedelmi lépésre szánta el magát egy lengyel kereskedő, hogy megszabaduljon a felhalmozódott készlettől.

Hirdetés

Nem szokatlan, hogy bizonyos hardvereket vagy kiegészítőket csomagban szerezhetünk be egy-két játékkal. Ez általában megéri a kereskedőknek illetve a forgalmazóknak is, mivel noha néhány játékot kicsit olcsóbban adnak a géppel együtt, cserébe a vásárlók nagyobb hajlandósággal veszik meg az akár százezres eszközöket.

Hirdetés

Az X-Kom nevű lengyel cég is ebből a gondolatmenetből indulhatott ki - illetve a régi mondásból, miszerint a negatív reklám is reklám -, amikor összeállította szóban forgó ajánlatát, és eladni kívánt termékéhez a Fallout 76-ot csomagolta. A furcsaság nem itt kezdődik, hiszen a játékról elmondható, hogy finoman szólva sem teljesített a várakozásoknak megfelelően, így érthető módon a kereskedők érdeke, hogy megszabaduljanak a felhalmozódott készlettől.

Viszont az X-Kom nem mással árulta csomagban a játékot, mint PS4-es analógvédőkkel. Ezek a kis, analóg karra húzható védőgumik nyilván nem drágák: az egész pakk nem több mint 1500 forint. Ez pedig nagyjából az egytizede a sok helyen még mindig teljes áron kínált Fallout 76 árának.

Az is lehet, hogy véletlen történt, valami belső kommunikációs hiba okozott gondot: mindössze 10 ilyen csomagot adtak el, mielőtt visszavonták az akciót - az is lehet persze, hogy mindössze ennyi Fallout 76 maradt a nyakukon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)