Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy nem az Obsidian csinálja a következő Falloutot

|

A New Vegast készítő csapat közzétett egy tweetet, ami erősen utal arra, hogy akármit is jelent be a Bethesda, ahhoz nekik nincs közük.

Hirdetés

A cikk megírásának pillanatában már 13 órája pörög a Fallout stream, amiben sok minden nem történt, de volt dabelő kesztyűbáb és tévelygő fejlesztők. 

Hirdetés

Lehet, hogy még ennyit kell várnunk, hogy kiderüljön, miről szól az egész; egyelőre lehet Fallout 3 remaster, Fallout 5, vagy akár Fallout Shelter 2, netán Fallout Shelter VR is. Szóval bármi, lényegében. 

Sokan reménykedtek abban, hogy a következő játék fejlesztését az Obsidian végzi - az általuk készített New Vegas a sorozat egyik legjobb része volt. A csapat viszont közzétett egy rövid üzenetet, amiben bár konkrétan nem említik a Falloutot, sejthető, hogy a bejelentéshez kapcsolódik. A kérdés úgy szól, hogy "Hogyan okozol könnyen csalódást valakinek? Egy haverunk miatt kérdezzük. #NemMiVagyunk".

Az alábbi üzenetváltás is ráerősít. A random twitterező azt írta, "fenébe, elúszott a lehetőség egy jó Falloutra. Szeretlek titeket.", mire az Obsidian csak annyit válaszolt: "Mi is szeretünk téged!"

Egyelőre marad a bizonytalanság, amíg a bejelentésre várunk. Ha szeretnétek, itt nézhetitek, hogy alszik a Vault-Boy-baba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)