Hirdetés

Soha nem indított olyan jól a Far Cry a briteknél, mint most

|

Természetesen megjelenése hetében azonnal az élre tört a Ubisoft játéka, és nem csak a franchise korábbi részeit, de a Ubisoft tavalyi játékait is lenyomta.

Hirdetés

Az egész szerkesztőség a Far Cry 5 bűvöletében él, többen végig is játszottuk a játékot az elmúlt egy hétben. Láthatóan nem csak mi csúsztunk rá.

Hirdetés

A legfrissebb brit játékeladási toplista szerint a Far Cry 5 az első héten több érdeklődőt vonzott, mint a Far Cry 3 vagy a Far Cry 4, de ehhez az is hozzájárulhatott, hogy a szellősebb tavaszi szezonban jelent meg, míg a másik két játék novemberben. Többen csaptak le rá, mint az Assassin's Creed Originsre és a Ghost Recon Wildlandsre, pedig mindkét játék jól fogyott. Emellett egyelőre ez 2018 legjobban nyitó címe is.

Mögötte nagyjából ugyanazokat a neveket látjuk, mint eddig. A FIFA 18 beelőzte a Sea of Thievest, az A Way Out a hetedik helyre csúszott, a Ni No Kuni II pedig eltűnt a top 10-ből. Íme az e heti lista, itt meg a top 40:

1. Far Cry 5
2. FIFA 18
3. Sea of Thieves
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. PlayerUnknown's Battlegrounds
6. Call of Duty: WWII
7. A Way Out
8. Assassin's Creed Origins
9. Forza Motorsport 7
10. Grand Theft Auto V

Ti mit vettetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)