Hirdetés

A Far Cry 5 a jelenlegi generáció eddigi legsikeresebb Ubisoft játéka

|

A nyílt világú lövölde olyan címeket hagyott le, mint az Assassin's Creed Origins és Odyssey, vagy éppen a Rainbow Six: Siege. Kicsit azért vakarjuk a fejünket.

Hirdetés

Amikor a Far Cry 5 megjelent, senki nem gondolta róla, hogy a széria legjobb darabja jött volna el közénk. Egy erős közepes, tipikus Ubisoft játék volt, nálunk a többség nem lelkesedett érte. Ez persze nem fontos tény, a számok beszélnek, és ezen a téren a legutóbbi Far Cry nem maradt szégyenben.  Pontos számokat ugyan nem tudunk, de mint kiderült, igen erősen teljesített.

Hirdetés

A Ubisoft a legutóbbi befektetői tájékoztatóján azzal az örömteli hírrel szolgálhatott, hogy a jelenlegi konzolgenerációban a Far Cry 5 a legsikeresebb játékuk. Nem az új Assassin's Creed részek, nem a Rainbow Six: Siege, de még csak nem is a The Division. Ez meglehetősen lenyűgöző teljesítmény, főképp annak fényében, hogy a Far Cry 5 még csak saját sorozatán belül sem tekinthető a legjobb résznek. Jó lenne azért látni a bevételi számokat is mellé, de egyelőre nem tudjuk mivel igazolni az elhangzottakat, csak a Ubisoft szavában bízhatunk.

Nektek mennyire jött be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)